Sök jobb

  Sök jobb hos oss

Hjärtkärlsjukdom är den vanligaste dödsorsaken i västvärlden. ”Varje kvart drabbas någon av hjärtinfarkt. Varje timma dör någon” (www.hjart-lungfonden.se).
 
Med fokus på förebyggande hälsa

Ekolsund Heart Centre ger kvinnor och män tillgång till ett unikt koncept med fokus på preventiv hälsokontroll, riskfaktoranalys och livsstilsbehandling med särskild inriktning på hjärtkärlsjukdom. Verksamheten riktar sig till en bred allmänhet och vår utgångspunkt är ”Det skall inte kosta mer att kolla sitt hjärta än att serva sin bil”. Till vårt förfogande har vi mycket hög professionell kompetens och ultramodern medicinteknisk utrustning.
 

Är du intresserad...

... av att arbeta med preventiv medicin som Biomedicinsk analytiker med inriktning på klinisk fysiologi eller som läkare och har invärtesmedicinsk/kardiologisk erfarenhet? Brinner du för hälsa och tror på livsstilsbehandling som medicin? Vi kan lova dig att du får jobba med unika produktkoncept samt med senaste teknik i en trevlig miljö i en framtidsbransch. Skicka gärna ditt CV samt ett personligt brev till raija@ekolsundsslott.se eller använd nedanstående formulär. 

  
  Ansökan

 

 

 

Du kommer att få en bekräftelse till den e-mailadress som du har angivit.

* Required